torstai 26. syyskuuta 2013

Alihankintamessuilla Tampereella

Alihankintamessut loppuvat tänään Tampereella. 25-vuotisjuhliaan viettävät messut esittelivät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia saman katon alla kolmen päivän ajan. Lisäksi messutapahtuma tarjosi ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan tilanteesta ja näkymistä sekä alan uusista innovaatioista. Tämän vuoden pääteemaksi messuille oli valittu muotoilu ja kilpailukyky.

Oheisena video messujen avajaisista.


Lähde: http://www.alihankinta.fi/

Itse kävin vierailemassa alihankintamessuilla tiistaina ja väkeä oli liikkeellä paljon. Tänä vuonna messuilla oli käytettävissään lisäksi täysin uusi E-halli ja näytteilleasettajia mahtuikin siis mukaan enemmän kuin viime vuonna. Itse laitoin merkille, että messuilla oli mukana melko paljon ulkomaisia näytteilleasettajia viime vuoteen verrattuna.

Kävin tapaamassa vanhoja tuttuja, vaihtamassa kuulumisia, katselemassa uutuuksia sekä tutustumassa uusiin yhteistyökumppaneihin.

Olemme tämän kesän aikana liittyneet Ework Nordicin tekniikkakonsulttien verkostoon ja alihankintamessut tarjosivat oivan tilaisuuden käydä tapaamassa toisella paikkakunnalla ja kaukana toimivia henkilöitä kasvokkain, joten kävin tutustumassa myös Mats Lindholmiin. Oli mukava nähdä ja vaihtaa kuulumisia, kiitos Mats.

1 kommentti:

  1. Hei Krisse.
    Sanon ihan samaa, oli mukava tavata nenäkkäin. Ei livemessujen henkilökohtaamisia voita kyllä mikään :). Ensimmäiseksi osallistumisvuodeksi kolmipäiväinen oli meillä myönteinen kokemus. Uusia kontakteja tuli runsasti kuten myös konseptimme esittely tutuille asiakkaille.

    Palataan vielä tuohon 3D-mallinnustapaukseen!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!