lauantai 15. helmikuuta 2014

Tulossa: Tehosta omaa 3D-suunnitteluasi (3h), ilmoittaudu mukaan nyt

Kurssi: Tehosta omaa 3D-suunnitteluasi (3 h)
Ideapark, Lempäälä
ti 11.03.2014,
ryhmä-A klo 9 - 12 ja
ryhmä-B klo 13 - 16
Kouluttajana: Esa Tuhola & Kristiina Viitanen, EduMo Oy

Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä 15.2.- 03.03.2014!

Oletko aloittelija tai käyttänyt 3D-ohjelmistoa jo jonkin aikaa ja haluaisit saada neuvoja, miten voisit tehostaa juuri omaa työskentelyäsi? Osallistu kurssillemme maaliskuussa ja tule saamaan apua alan konkareilta juuri sinua askarruttaviin asioihin.

Maaliskuussa Sinulla on mahdollisuus saada oppia/tulla keskustelemaan alan konkareiden kanssa 3D-suunnitteluun liittyen. Kurssille mahtuu mukaan 8 henkilöä/ryhmä. Valitse kahdesta ajasta sinulle paremmin sopiva ja ilmoittaudu mukaan!

Käymme läpi 3D-suunnittelun perusteet ja käsittelemme mallinnusprosessia erityisesti valmistuksen näkökulma huomioonottaen (huom: kurssimme ei sisällä ohjelmakoulutusta).

Kurssiin liittyy ennakkotehtävä, joka tulee palauttaa kouluttajille ennen kurssin alkamista viimeistään 09.03.2014 mennessä.

Kurssin tavoite

Tavoitteena on perehdyttää osallistujat 3D-suunnittelun perusteisiin ja mallinnusprosessiin kokonaisvaltaisena projektina. Mitkä ovat tärkeimmät 3D-suunnitteluprosessissa huomioon otettavat seikat ja miten hyödynnät niitä omassa työskentelyssäsi tehokkaasti? Mitä kompastuskiviä huolimattomasti tehty mallinnus aiheuttaa ja miten voit välttää sen?
 
Hyödyt

Kurssin jälkeen Sinulla on hyvät tiedot 3D-suunnittelun perusteista ja ymmärrät paremmin, miten voit hyödyntää 3D-ohjelmistoja oman suunnittelusi tukena. Kurssin kautta Sinulla on mahdollisuus saada täsmäkoulutusta juuri Sinua askarruttaviin asioihin 3D-suunnitteluun ja suunnitteluprosessiin liittyen.

Kaikki kurssille osallistuvat saavat kirjan: 3D-mallintaminen suunnittelun apuvälineenä (kirjan ovh. 39,50 €) kurssilla jaettavan luentomateriaalin lisäksi. 

Kurssimaksu: 270 € (sis. alv 24 %).
(Hintaan sisältyvät: koulutus, kirja, luentomateriaali, kurssitodistus ja kahvi/tee.)


Ohjeet ilmoittautumiseen

Ilmoittautumalla kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun. Varaa paikkasi kurssillemme lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen:  

kristiina.viitanen (at) edumo.fi 

Kirjoita viestin otsikoksi: Ilmoittautuminen/3D-suunnittelun perusteet 
  • Ilmoita nimesi ja yhteystietosi
  • Ilmoita myös mahdollinen ruokarajoite/allergia
Ilmoittautumisen vahvistaminen: Vahvistamme ilmoittautumisesi paluuviestillä. Saat paluuviestin mukana laskun, ennakkotehtävän, kurssiohjelman ja ajo-ohjeet.
Huomaathan, että lasku tulee olla maksettuna ennen kurssille osallistumista.

Ennakkotehtävän palautus: Palauta ennakkotehtävä viimeistään 09.03.2014 osoitteeseen: kristiina.viitanen (at) edumo.fi


Peruutusehdot:

Huom! Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus! Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia. Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja ei ole tehnyt peruutusta ilmoittautumisaikana (15.2.- 03.03.2014), hän on velvollinen maksamaan kurssin hinnan.

Kurssille osallistumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään 03.03.2014 mennessä!
Esteen sattuessa koulutuspaikan voi halutessaan luovuttaa toiselle henkilölle. Muutokset ja peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostin kautta viimeistään 10.03.2014 klo 12.00 mennessä.

Lisätiedot ja kurssien peruutukset: Kristiina Viitanen, e-mail: kristiina.viitanen (at) edumo.fi

Kurssin peruuntuminen:

Kurssin minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä/ryhmä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, kurssi peruuntuu. Peruuntumisista pyritään ilmoittamaan asiakkaille viimeistään kolme (3) päivää ennen kurssin alkua. Mikäli kurssi peruuntuu vähäisen osanottajamäärän vuoksi maksetut kurssimaksut palautetaan takaisin ilmoittautuneille.

Mikäli kurssi peruuntuu kouluttajasta johtuvista syistä (sairastuminen/muu estyminen), kurssimaksut palautetaan ilmoittautuneille takaisin.

Lisätietoja kursseista ja kurssien sisällöstä: toimitusjohtaja Esa Tuhola, e-mail: esa.tuhola (at) edumo.fi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!