lauantai 15. huhtikuuta 2017

Käsityöharrastajille: hanki oma pitkien neulepuikkojen säilytystelineAhkerimmat blogimme seuraajat saattanevat muistaa vielä tämän neulepuikkotelineen joka on nyt muuttunut ideasta oikeaksi tuotteeksi. Vuonna 2013 yksi suunnittelijoistamme ideoi ja mallinsi 3D-mallinnusharjoituksena neulepuikkojen säilyttämistä varten neulepuikkotelineen, jossa puikkojen kärjet ovat aina säilytettäessä ilmassa. Ideoituun telineeseen mahtuvat kaikki eri neulepuikkokoot pareittain.
Alkuperäinen idea
Idea jäi tuolloin ideoinnin asteelle, mutta viime vuonna kun yritykseen hankittiin 3D-tulostin ja 3D-tulostamiseen kaivattiin harjoittelumalleja kaivoimme tämän idean laatikosta takaisin suunnittelupöydälle. 3D-Mallinsimme perhosen ja sen jalustan uudestaan 3D-tulostimelle sopivaksi ja tulostimme ne.

3D-malli
3D-tuloste
Sekä perhonen että jalusta tehtiin PLA-muovista. Tukikeppi on 10 mm tukeva puurima. Teline on toiminut käytössä hyvin ja pitkät neulepuikot pysyvät nyt järjestyksessä.

Neulepuikkoteline; Perhonen
Perhosmallinen neulepuikkoteline maksaa 35 € + pakkaus- ja postituskulut (sis. alv 24 %) ja sitä on saatavilla seuraavissa väreissä valmistettuna laadukkaasta Form Futuran PLA-langasta; punainen, pinkki, oranssi, keltainen, vihreä ja sininen. (Huom: neulepuikot eivät sisälly hintaan.)
Punainen PLA
Pinkki PLA

Oranssi PLA
Keltainen PLA

Vihreä PLA
Sininen PLAMikäli olet kiinnostunut hankkimaan oman neulepuikkotelineen niin ota yhteyttä myyntiimme info(at)edumo.fi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!