maanantai 30. lokakuuta 2017

Uutuus verkkokaupassamme: 3D-tulostettu havupallo- ja kukkapallokehikko

3D-tulostettu havupallo-/kukkapallokehikko ulko- ja sisäkäyttöön. Askartele kivoja koristeita helposti ja vaivattomasti itselle tai lahjaksi. Havupallo on myös hyvä tuote varainhankintaan esimerkiksi yhdistyksille ja koululuokille joulumyyjäisiin. Havupallo- ja kukkapallokehikon halkaisija on 10 cm. Kehikossa on oma kohtansa myös kiinnitysnarua varten.
Havupallo-/Kukkapallokehikko on turvallinen, kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, jota voi hyödyntää ympäri vuoden. Kehikkoon voit rakentaa havupallon jouluksi, mutta yhtä hyvin sen voi täyttää myös kanervilla, luonnonkukilla tai kuivakukilla. Kesällä kehikon voi täyttää vaikkapa koivunoksilla, jolloin saat erilaisen koristeen terassia koristamaan, vaikkapa juhannukseksi.
Mikäli haluat käyttää havu-/kukkapallokehikkoa sisätiloissa täytä se  esim.kuivakukkasin, yrtein tai pujottele kehikon sisään koristevalot tunnelmaa tuomaan.
Tarvitset vain käsineet ja oksasakset sekä tavalliset sakset kiinnitysnarua varten.

Havupallo- ja kukkapallokehikko 3D-tulostuu

Valmis protokappale havupallo- ja kukkapallokehikosta

Havupallo- ja kukkapallokehikon testausta

Esimerkki kukkapallosta

Esimerkki havupallosta

Valokuvissa näkyvissä valkoisesta filamentista 3D-tulostettu protokehikko. Myynnissä olevat  kehikot valmistetaan 3D-tulostamalla Form Futura HDglass™ Blinded Pearl Green-filamenttilangasta (väri vihreä).
Form Futura HDglass™ Blinded Pearl Green-filamenttilanka
Hinta sis. ALV 24%. Toimitus-ja postituskulut lisätään tuotteen myyntihintaan. Huom: Ole hyvä ja valitse toimitustavaksi S-postipaketti (tuote ei mahdu pienimpään XXS-postipakettiin).
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta (1-5 kpl tilattaessa). Ensimmäiset toimitukset vasta viikolla 44.
Huom: Suuremmissa tilausmäärissä toimitusaika pidempi.
Siirry ostoksille EduMo STORE-verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!