torstai 19. lokakuuta 2017

Uutuus verkkokaupassamme: Dimafix – kiinnityssuihke 3D-tulosteiden tulostukseen

Olemme lisänneet verkkokaupan valikoimaan Dimafix-kiinnityssuihkeen. Omien testauksiemme mukaan se on paras tähän mennessä kokeilemistamme kiinnityssuihkeista käytettäväksi 3D-tulostuksessa, jossa 3D-tulostimen tulostuslasi on lämmitettävä. Kun tarvitaan vahva kiinnitys joka estää kappaleen kiertymisen ja taipuilun (ns. warping), meidän valintamme on Dimafix.

Dimafix-kiinnityssuihke on räätälöity 3D-tulostimille, joissa käytetään pursotettavaa filamenttia ja lämmitettävää alustaa. Dimafix-kiinnityssuihke mahdollistaa hyvän pidon muovin ja lasin välillä, jolloin kappaleen vääntyily ja irtoaminen kesken 3D-tulostuksen alustastaan (ns. warping) pystytään hallitsemaan. Dimafix-kiinnityssuihke sopii erityisesti ABS-osien tulostukseen, mutta sitä voidaan käyttää tulostettaessa mitä tahansa termoplastista materiaalia. Se toimii sekä pienillä että suurilla 3D-tulosteilla.
Dimafix-kiinnityssuihkeen kiinnitysefektin teho perustuu lämpöön, kun 3D-tulostimen alusta on kuuma kiinnitysefekti aktivoituu (yli 85-astetta). Kun alusta jäähtyy (alle 65-asteeseen), kiinnitysefekti katoaa ja 3D-tuloste irtoaa alustasta helposti.
Dimafix-kiinnityssuihke on helppo puhdistaa, koska se on vesiliukoinen. Lasialusta voidaan yksinkertaisesti pyyhkiä puhtaaksi veteen kostutetulla pyyhkeellä.
Yksi pullollinen (400 ml) Dimafix-kiinnityssuihketta riittää noin sataan 3D-tulostuskertaan.
(Tärkeää: Tuote tulee suihkuttaa aina kylmään pintaan (50-astetta) ja sitä tulee käyttää vain hyvin ilmastoiduissa tiloissa.)
Tuote on ostettavissa verkkokaupastamme: Siirry kauppaan