torstai 9. marraskuuta 2017

Uutuus verkkokaupassamme: 3D-tulostettu jaettu havupallo- ja kukkapallokehikko

Nyt kukkapallokehikosta saatavilla myös jaettu versio, jonka sisään mahtuu halkaijaltaan 14 cm kukkasieni. Näin mm. kanervat ja muut kukat säilyvät kehikossa kauemmin kauniina. Askartele kivoja koristeita helposti ja vaivattomasti itselle tai lahjaksi.
Havu-/Kukkapallokehikko on turvallinen, kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, jota voi hyödyntää ympäri vuoden. Kehikkoon voit rakentaa havupallon jouluksi, mutta yhtä hyvin sen voi täyttää myös kanervilla, luonnonkukilla tai kuivakukilla. Kesällä kehikon voi täyttää vaikkapa koivunoksilla tai ruusuilla, jolloin saat erilaisen koristeen terassia koristamaan, vaikkapa juhannukseksi.
Mikäli haluat käyttää havu-/kukkapallokehikkoa sisätiloissa täytä se esim.kuivakukkasin, ruusuin, yrtein tai pujottele kehikon sisään koristevalot tunnelmaa tuomaan.
Myynnissä olevat  kehikot valmistetaan 3D-tulostamalla Form Futura HDglass™ Blinded Pearl Green-filamenttilangasta (väri vihreä). 


Hinta: 25 € (sis. ALV 24%) Huom: Kukkasieni ei sisälly hintaan. Toimitus-ja postituskulut lisätään tuotteen myyntihintaan. Huom: Ole hyvä ja valitse toimitustavaksi M-postipaketti (tuote ei mahdu tätä pienempään postipakettiin).
Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta (1-5 kpl tilattaessa).Huom: Suuremmissa tilausmäärissä toimitusaika tätä pidempi.
Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan oman 3D-tulostetun jaetun kukkapallokehikon niitä voi ostaa EduMo STORE-verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!